Timok pobedio u Kotlujevcu a „Otrovi“ napravili sjajnu atmosferu

U Zoni „Istok“ sva tri kandidata za ulazak u Srpsku ligu ovog vikenda su ostvarili pobede. Timočanin je kao domaćin pobedio Majdanpek 3:0 dok je Hajduk Veljko na svom terenu istim rezultatom savladao Malošište. Timok je na gostovanju u zaječarskom naselju Kotlujevac pobedio Kablove rezultatom 3:1. Timok je od samog starta krenuo snažno i pokazao veću želju za pobedom. Dva gola Uroša Nikolića i jedan Miloša Todorovića bili su dovoljni za pobedu u gradskom derbiju.

FK Timok 1919

Verni navijači Timoka popularni „Otrovi“ su i na ovoj utakmici bili uz svoje igrače i pružili im maksimalnu podršku u osvajanju nova tri boda. U subotu 27. aprila od 16:30 sati Timok 1919 dočekuje Orljane, Timočanin gostuje u Svrljigu dok Hajduk Veljko igra protiv Moravice u Subotincu.

Navijači FK Timoka popularni „Otrovi“

Kadeti Timoka izgubili su na svom Terenu od Dinama iz Vranja rezultatom 2:0 dok su pioniri istim rezultatom izgubili u Paraćinu od SFS Borca. U subotu 27. aprila kadeti putuju u Jagodinu a pioniri i petlići od 11 i 13 sati na Gradskom stadionu na Kraljevici dočekuju Radnički iz Niša.

Prethodni članci