Dnevna Arhiva: 7. avgusta 2017.

Napad na policijskog službenika

Pripаdnici Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа u Sokobаnji uhаpsili su i po nаlogu nаdležnog tužiocа, doneli rešenje o zаdržаvаnju do 48 sаti R. Đ. (37), zbog postojаnjа osnovа sumnje, dа je izvršio krivično delo, nаsilničko ponаšаnje.

Noćni turnir u malom fudbalu u Osniću

U sredu, 9. avgusta, biće održan noćni turnir u malom fudbalu i to u Osniću. Početak turnira zakazan je za 20 časova, a za najbolje ekipe obezbeđeni su pehari i novčane nagrade.
Kotizacija po ekipi iznosi 2000 dinara. Prijavljivanje učesnika vršiće se na dan turnira od 19 do 20 časova, kao i putem telefona 069/101-36-50.

PODELA ŠKOLSKOG PRIBORA

Mališanima koji su korisnici Narodne kuhinje u Zaječaru, uručen je školski pribor. Podeli paketa školskog pribora deci pored predstavnika Crvenog krsta, prisustvovali su i predstavnici Grada Zaječara, Marina Milić – zamenik gradonačelnika Zaječara i Selena Stojanović – član gradskog veća.

RADOVI NA PUTU

Na državnom putu II A reda broj 221 Knjaževac – Kalna, na deonici Trgovište – Žukovac biće izvođeni radovi na rekonstrukciji kolovoza u dužini od 2.800 metara. Radovi na ovoj deonici trajaće od 8. do 16. avgusta, u vremenskom periodu od 7 do 18 časova.