Dnevna Arhiva: 6. фебруара 2018.

Priznata Master diploma Fakulteta za menadžment u Nemačkoj

Institucija za evaluaciju inostranih diploma u Nemačkoj (Kultusminister Konferenz) priznala je diplomu Jasmini Takov koja je završila master studije na Fakultetu za mendžment u Zaječaru.

Zaječar: Memorijalni koncert za Floksija

Na dan rođenja zaječarskog muzičara Branislava Nikolića – Floksija, koji je preminuo 2015. godine, biće organizovan Memorijalni koncert bendova sa kojima je Floksi sarađivao i družio se. Koncert će biti održan u subotu, 10. februara, u Omladinskom centru u Zaječaru. Početak koncerta je u 21h. Ovom prilikom nastupiće: NaBlesnoTesni (Knjaževac), Vacuum (Zaječar), Jelizaveta Bam (Zaječar) i naravno Huti Ota Tre (Zaječar).

 

Bob Marli rođendan u Zaječaru: Nastupiće Hornsman Coyote Soundsystem i Priručnik Janga Trovača

Povodom  rođendana Bob Marlija , u zaječarskom Omladinskom centru u petak, 9. februara, nastupiće Hornsman Coyote Soundsystem – coming to you live and direct from creation i zaječarski sastav Priručnik Janga Trovača. Hornsman Coyote Soundsystem, u okviru turneje 2017/2018, trenutno promoviše svoj deseti po redu album, „Sevengreen“. Prijatelj kocnerta je restoran “Atrijum“ Gamzigradska Banja.
Već decenijama se širom planete rođendan Boba Marlija (6. februar) proslavlja tokom celog meseca februara kao praznik ikone popularne kulture koji je snagom svoje poruke i zvuka uticao na vaspitanje generacija, šireći svetom poruku ljubavi i mira.

Knjaževac: Proverite tok reprograma i platite porez do 14. februara

Obaveštavaju se sva  fizička lica, preduzetnici i pravna lica da je 14. februar rok za uplatu obaveze za prvi kvartal godišnjeg poreza na imovinu, rečeno je iz lokalne poreske administacije Knjaževac. Lokalna poreska administracija opštine Knjaževac, obaveštava poreske obveznike koji su u reprogramu, da  provere svoja dugovanja i izmire rate po reprogramu, u suprotnom izgubiće pravo na reprogramiranje poreskog duga i celo dugovanje smatraće se dospelim. Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza, obveznici ne podležu obračunu i naplati zakonom propisane kamate i prekršaja zbog kašnjenja uplata.

 

 

Negotin: Zаmenа stolаrije nа Domu kulture u Jаbukovcu

U mesnoj zаjednici Jаbukovаc u toku su rаdovi nа zаmeni stolаrije nа Domu kulture. Rаdove su obišli Vlаdimir Veličković, predsednik opštine Negotin i Merlinа Selenić, zаmenicа predsednikа opštine Negotin.Rаdove nа zаmeni stolаrije finаnsirа lokаlnа sаmouprаvа nа osnovu rаspisаne i sprovedene jаvne nаbаvke.