Dnevna Arhiva: 16. априла 2018.

Sutra Promocija knjige „Soba tajni“ autora Miljana Paunovića

Sutra će u Matičnoj biblioteci  biti prezentovana knjiga prvenac Miljana Paunovića pod nazivom “Soba tajni”. U pitanju je intrigantni politički triler, a početak prmocije predviđen je za 18 sati.
Miljan Paunović, diplomirani politikolog – rođen je u Zaječaru, a u Beogradu živi i radi od 2002. godine. Nakon akademskih studija na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, kao stipendista specijalizirao je na studijama „Strategije i metode nenasilnih društvenih promena“.Novinarstvom se bavi od 2000. godine. Njegovi prvi novinarski tekstovi objavljeni su u nedeljnom listu Timok Zaječar, radio je u beogradskim nedeljnicima Ekonomist  (2007/08) i NIN (2008/12), u dnevnom listu Blic (2012) i portalu Telegraf (2015). Pisao je za APortal, a kao gost piše za portal Direktna reč. Političko-društvene analize su polje njegovog novinarskog delovanja.

Stručni sastanak preventivne medicine Timočke Krajine

U organizaciji Zavoda za javno zdravlje „Timok“ Zaječar, a u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Niš, Medicinskim fakultetom iz Niša i Geografskim fakultetom iz Beograda,biže  održan 31. Stručni sastanak preventivne medicine Timočke Krajine.

Sastanak će, kao i prethodnih godina, okupiti veliki broj stučnjaka iz oblasti preventivne medicine – lekare, stomatologe, farmaceute, zdravstvene saradnike iz zemlje i inostranstva.

Ove godine, sastanak će se održati od 18-21.04.2018. u hotelu AQUASTAR DANUBE u Kladovu.