Zaječarski bodibilderi nastavljaju da nižu uspehe

Zaječarski bodibilderi nastavljaju sa uspesima. Na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, Srđan Pešić postao je vicešampion i okitio se srebrom, dok je Uroš Simonović postao šampion i uzeo zlatno odličje u juniorskoj kategoriji.

Evropsko prvenstvo „Wff Europen champion ship“ održano je ovog vikenda u nemačkom gradu Bad Langenzalca, a Zaječarci Srđan Pešić i Uroš Simonović dostojno su odbranili boje svog grada.

Devetnaestogodišnji Uroš Simonović postao je u Nemačkoj šampion Evrope, osvojivši zlatnu medalju u juniorskoj kategoriji.

Bodibilder Srđan Pešić nakon što je postao vicešampion sveta u Sloveniji, pokazao je da je među najboljima i u Evropi, uzevši srebrno odličje.

„Veliki uspeh za mene. Simonović i ja smo se dosta pripremali za ovo takmičenje i uspeli smo da donesemo medalje u svoj grad. Naravno, veliku zahvalnost dugujemo gradu Zaječaru, Sportskom savezu Zaječara i našem klubu ‘Gym Xtreme’. Po povratku u Zaječar očekuje nas Balkanski kup“, kaže Pešić.

Zaječarske predstavnike u bodibildingu naredne nedelje očekuje „IFBB fifth Balkan cup“, koji će biti održan u Knjaževcu.

Prethodni članci