Đorđe Pavlov – Kortina ove nedelje u „Mojih 50“

Ovonedeljni gost u emisiji „Mojih 50“ biće Đorđe Pavlov, poznat kao Đorđe Kortina, jedan od najpoznatijih manekena u bivšoj Jugoslaviji. Slušajte svakog radnog dana od 18 časova na Tempo Naxi radiju.

Opusti se i uživaj!
Tempo Naxi radio Zaječar 95,3 Mhz
Tempo Naxi radio Negotin i Bor 97,5 Mhz
http://www.exyuradio.net/radio-stanice/srbija/zajecar/tempo-naxi-radio.html

Đorđe Pavlov, poznat kao Đorđe Kortina, rođen je 22. avgusta 1950. godine u Beogradu.

Đorđe je kao mladić, sa 19 godina slučajno ušao u svet manekenstva i postao jedan od najpoznatijih manekena u bivšoj Jugoslaviji. U to vreme upoznao je Maju Štajner, jednu od najpopularnijih manekenki, i ona ga je uvela u svet mode kad ga je povezala s Aleksandrom Joksimovićem. Profesionalno se bavio manekenstvom do 35. godine, nosio je revije za domaće i strane brendove. Iako je davno prestao profesionalno da se bavi manekenstvom i danas ga možemo videti ponekad na revijama, što i ne čudi s obzirom na to da je godinama nosio titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca u regionu. Uz manekensku karijeru, s diplomom sa Pravnog fakulteta u rukama, Kortina se okrenuo i ugostiteljstvu, a neki njegovi lokali danas oslikavaju duh prestonice i slobodno možemo da ih okarakterišemo kao male simbole Beograda.

U emisiji ,,Mojih 50“ Đorđe će, pored ostalih, odabrati dve pesme posvećene njegovim koleginicama manekenkama. Čućete i grupu koja ,,praši za sve pare“, kao i pevača koji ima najjaču emociju od svih na sceni. Takođe, čućete i jednu anegdotu sa Kopaonika i iz snega, a u vezi sa jednom pesmom, koja je od tada posebna u životu ovog čuvenog manekena, pravnika, TV voditelja…

Emisija „Mojih 50“ na programu je svakog radnog dana od 18 do 19 časova na Naxi nacionalu, najvećoj radijskoj mreži u Srbiji.

Prethodni članci