Prvoligaški meč u nedelju na novoj „Kraljevici“, dok zaječarski „Timok 1919“ još uvek čeka svoju šansu

U nedelju (18. avgusta) će na novoizgrađenom stadionu „Kraljevica“ u Zaječaru od 17:30 sati, biti odigrana utakmica 3. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije između domaćeg Radnika iz Surdulice i Smedereva 1924. Nakon dva superligaška meča loptu će na „Kraljevici“ zakotrljati i prvoligaši čiji se tereni trenutno renoviraju i ne zadovoljavaju standarde Prve lige Srbije. Kako stvari stoje zaječarska „lepotica“ će se iznajmljivati za utakmice a domaćin će se za tih 3-4 sata pitati baš za „sve“ a između ostalog će i formirati cenu ulaznice.

Izgleda da još uvek nije došlo vreme da fudbaleri zaječarskog „Timoka 1919“ odigraju srpskoligaški meč na novom stadionu kao što je Loznica u istom rangu kao domaćin igrala na svom „Lagatoru“ u prošloj sezoni.

U subotu od 17 sati Timok 1919 će na starom Gradskom stadionu pod Kraljevicom dočekati paraćinski SFS Borac u 2. kolu Srpske lige – grupa „Istok“. Na startu prvenstva zaječarci su kao gosti pobedili Budućnost iz Popovca rezultatom 0:2 i upisali prva tri boda, dok su paraćinci na svom terenu remizirali sa Jagodinom (2:2). Golove za Timok 1919 su postigli Nikola Vanić u 16. i Jovan Rosić u 18. minutu prvog poluvremena.

Prethodni članci