U subotu Timokova šansa za pobedu i povratak samopouzdanja

Fudbaleri zaječarskog Timoka 1919, nakon fenomenalnog starta u Srpskoj ligi Istok, u poslednja tri kola ostvarili su dva poraza i jedan remi. Slabiji rezultati uticali su da zaječarci sa liderske pozicije padnu na 7. mesto na tabeli što umanjuje šanse za ostvarivanje zacrtanih ciljeva a to je ulazak u Prvu ligu Srbije. Ima još mnogo da se igra ali ljubitelje fudbala u Zaječaru brine što je ekipa u poslednja tri kola na terenu delovala potpuno dezorganizovano i bez ideje sa po jednim do dva udarca u okvir gola. Šta se to desilo u taboru zaječarskog srpskoligaša samo možemo da nagađamo? Bilo je promena u Stručnom štabu ali ne i u igračkom kadru. To su isti fudbaleri koji su u prva četiri kola osvojili 10 bodova.

U subotu 28. septembra na starom Gradskom stadionu pod Kraljevicom u okviru 8. kola Srpske lige Istok Timok 1919 će ugostiti Jedinstvo iz Paraćina koje ima samo jedan bod manje od zaječaraca. Utakmica počinje u 15:30 sati i to će biti odlična prilika da se pobedom povrati samopouzdanje kako kod igrača tako i kod novog trenera Denisa Jovana.

Istog dana na novom stadionu „Kraljevica“ biće odigran meč 10. kola Super lige Srbije između OFK Beograda i IMT-a. Početak je u 17 sati.

Prethodni članci