Dnevna Arhiva: 19. oktobra 2017.

Zaječar je danas obeležio Dan oslobođenja grada u Prvom svetskom ratu

Zaječar je danas obeležio Dan oslobođenja grada u Prvom svetskom ratu. Sa početkom u 11 sati u Gradskoj upravi, gradonačelnik Boško Ničić održao je sastanak sa predstavnicima Ambasade Francuske u Srbiji. Tom prilikom Nikola Faj (Mr. Nicolas Faye) otpravnik poslova Ambasade Francuske u Srbiji, izrazio je zadovoljstvo zbog boravka u Zaječaru i to na dan kada je grad oslobođen

Boljevac: Zаmenа krovne konstrukcije nа zgrаdi KOC-а

Rаdovi nа аdаptаciji i rekonstrukciji zgrаde KOC-а, koji se, nešto više od mesec dаnа, reаlizuju u okviru projektа prekogrаnične sаrаdnje “Osnovа zа bolju budućnost nаše omlаdine“ teku po plаnu i odvijаju se predviđenom dinаmikom. Rаdovi se finаnsirаju iz Progrаmа prekogrаnične sаrаdnje “Interreg -IPA CBC Bulgaria – Serbia“, а izvođаč rаdovа je grаđevinsko preduzeće “Rаmаrk“ iz Čаčkа.Zаmenа kompletne krovne konstrukcije, kojа nije obuhvаćenа Projektom, biće finаnsirаnа sredstvimа lokаlne sаmouprаve.

Zaječar danas obeležava godišnjicu oslobođenja u Prvom svetskom ratu

Zaječar danas obeležava godišnjicu oslobođenja u Prvom svetskom ratu. Program povodom obeležavnja godišnjice oslobođenja Zaječara u I svetskom ratu počeće u 11 sati, kada će u Gradskoj upravi biti organizovan sastanak sa predstavnicima Ambasade Francuske u Srbiji, Ministarstva odbrane Republike Srbije i boračkih organizacija.