100 dinara za derbi 8. kola Zone „Istok“

U okviru osmog kola Zone „Istok“ u subotu na Gradskom stadionu na Kraljevici biće odigran gradski derbi između Timoka 1919 i Kablova. Skoro tri decenije je prošlo od kada su ove dve ekipe igrale u istoj ligi tačnije Drugoj Srpskoj ligi. Utakmica počinje u 15 sati a još jedna novina je da će biti naplaćivane ulaznice po simboličnoj ceni od 100 dinara. Za žene i decu biće besplatno. Poslednji put Timok je naplaćivao ulaznice u sezoni 2013/2014 kada se takmičio u Prvoj ligi Srbije. U nedelju lider na tabeli Timočanin gostuje u Majdanpeku, Hajduk Veljko putuje u Malošište a BSK Bogovina igraće u Subotincu protiv ekipe Moravica.
U zaječarskoj okružnoj ligi u subotu OFK 019 putuje u Kalnu na teško gostovanje kod ekipe Midžor a Rgotina dočekuje OFK Knjaz. U nedelju u Grezni odmeriće snage Omladinac i Rudar Vrška čuka a sastaju se još i Sloga Minićevo – Graničar (Veliki Izvor), Bučje – Kosovo (Zvezdan), Radnički Lubnica – Trebič i Mladost Sumrakovac – Velika Jasikova. Utakmice okružne lige počinju u 15:30 sati.
Kadeti Timoka 1919 u subotu od 10 sati dočekuju Jagodinu (Tabane) a pioniri i petlići u nedelju od 11 i 13 sati dočekuju vršnjake iz Paraćina ekipu SFS Borac.

Prethodni članci