Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić sa saradnicima i direktorima javnih preduzeća održao prijem građana

Nakon dvogodišnje pauze usled korona virusa, sa svojim saradnicima i direktorima javno komunalnih preduzeća, gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić je održao je prijem građana.

Teme za razgovor bile su raznovrsne, napominje Milikić, i dodaje da će se potruditi da izađe u susret svakom sugrađaninu za ono što je u njegovoj nadležnosti, dati savet ili uputiti na neku od nadležnih ustanova kako bi zajedno došli do rešenja.

„Glavne teme na današnjem prijemu građana bile su raznovrsne, od elektrosnabdevanja i problemi sa elektrosnabdevanjem do komunalnih pitanja i uređenje komunalnih površina. To su problemi koje mi rešavamo kroz sistem ‘Prijavi problem’ koji je jako bitan za grad Bor i rad javnih preduzeća. Prijemi građana su mesto gde se može čuti svaki pojedinac, njegov problem i kako pristupiti rešenju. U buduće ćemo nastaviti sa ovom praksom”, istakao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Milikić dodaje, da će se u narednom periodu nastaviti sa radom po selima, sastancima po seoskim mesnim zajednicama sa ciljnim grupama pristupaće se više i intenzivnije nego što se radilo u prethodne četiri godine jer je cilj da se sela, po načinu života, što više približe gradu.

Iz Kabineta gradonačelnika pozvali su građane da se, ukoliko imaju potrebe, prijavljuju za ovaj vid razgovora sa predstavnicima gradske vlasti i javnih preduzeća. To mogu učiniti svakog radnog dana u zgradi Gradske uprave. Prijem građana biće organizovan svake subote.

Prethodni članci