Alice in Chains tribute bend pred zaječarskom publikom

U petak 12.07. u letnjoj bašti Omladinskog centra Zaječar očekujte odličnu svirku, dobar zvuk i veče posvećeno evergrin pesmama grupe Alice in Chains. Beogradski Alice in Chains tribute bend Rooster nastao je 2023-e od ekipe poznatih beogradskih muzičara koje je okupila ljubav prema muzici ove kultne grupe. Bend čine Ivan Propadović iz grupe 3 kao Jerry Cantrel, bubnjar Aleksandar Petrović iz Eyesburn-a, Vladimir Todorić, najbolji advokat medju gitaristima i najbolji gitarista medju advokatima,
femomenalni Raša Balunović u ulozi Lane Stanley-a, i nova nada Mladen Mandarić na bas gitari.

Repertoar čine pesme iz svih perioda Alice in Chains-a, sa naglaskom na MTV hitove iz 90- ih poput Angry Chair, Down in Hole ili Them Bones. Alice in Chains je rok bend iz Sijetla, formiran 1987. godine od strane gitariste/pevača Džerija Kantrela i bubnjara Šona Kinija, koji su kasnije regrutovali basistu Majka Starra i glavnog vokalistu Lejna Stejlija. Poznati po svom unikatnom zvuku koji kombinuje elemente grungea, roka i metala, Alice in Chains je prodao preko 30 miliona ploča širom sveta i osvojio više nominacija za Gremi. Danas, bend nastavlja da stvara muziku i ide na turneje sa članovima Džerijem Kantrelom, Šonom Kinijem, Majkom Inecom i Vilijamom Duvalom.

Početak koncerta je planiran za 21 čas, a karte možete nabaviti u Omladinskom centru (7. septembra 2), po ceni od 500 dinara, dok će na ulazu na koncert cena biti 700 dinara.

Prethodni članci