Boljevac: Dr Nebojša Marjanović „Veoma uspešna 2017. godina, a u planu su i novi projekti u 2018“

Za Opštinu Boljevac godina koja je na izmaku biće upamćena kao vrlo uspešna godina. Između ostalog uspešno su dobijeni novi privredni subjekti, od kojih su neki započeli svoju delatnost i u ovoj godini. Između ostalog tu je korporacija iz Nemačke koja radi metalski kompleks, a koja će u naredne tri godine raditi u zakupljenom prostoru preduzeća KTK. Pre izvesnog vremena kupili su i vojni komleks koji je Opština pribavila od Ministarstva odbrane gde planiraju i sopstvenu fabriku koja će proizvoditi delove za mulčare. Više o svemu učinjenom u 2017. godini za Tempo Naxi radio govorio je dr Nebojša Marjanović, predsednik Opštine Boljevac.

Opština Boljevac nije stagnirala pri razvoju u godini na izmaku, šta više ostvarila je odlične rezultate na tom polju. U 2018. godini Opštinska uprava Boljevca baviće se pre svega poslovima koji su započeti u prethodnoj godini

Na kraju vrlo uspešne godine dr Nebojša Marjanović, predsednik Opštine Boljevac uputio je srdačne čestitke slušaocima Tempo Naxi radija povodom predstojećih praznika.

Prethodni članci

Leave a Comment