Boljevac: Završetak radova na Svetosavskoj ulici i putu ka selu Rujište

Sutra, 21. novembra, biće završeni radovi na Svetosavskoj ulici u Boljevcu, koja je rekonstruisana od strane Javnog preduzeća „Puteva Srbije“ s obzirom na to, da je deo regionalnog puta. Ulica će u toku sutrašnjeg dana dobiti i poslednji sloj asfalta, što je jako važno za grad, jer će se njenim asfaltiranjem i uređenjem pešačke zone stvoriti i više mesta za parkiranje što je predstavljalo veliki problem,  rekla je za Tempo Naxi radio Javorka Gojković, pomoćnik predsednika Opštine Boljevac za informisanje i društvo. Svetosavska ulica kao deo regionalnog puta, vodi i do nekoliko boljevačkih sela i naravno do Knjaževca.

Narednih dana prema najavama izvođača radova, biće završeno i uređenje puta ka boljevačkom selu Rujište na deonici dugoj tri kilometara, čime će još jedno selo na područiju ove Opštine dobiti uređenu saobraćajnicu, što je i jedan od prioriteta u radu lokalne samouprave, u prethodnoj godini, a tako će biti i u narednoj godini.

Vrednost investicije je 15 miliona dinara, od čega je Ministarstvo privrede obezbedilo 6 miliona, a ostatak budžet Opštine Boljevac.

 

*Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva

Prethodni članci

Leave a Comment