Ceca i Kerber za doček a Miroslav Ilić za Srpsku!

Borani i njihovi gosti imaće priliku, da organizovano 31. 12. dočekaju novu 2019. godinu, u Amfiteatru Doma kulture, i da u novogodišnjoj noći uživaju u nastupu poznate jugoslovenske i srpske legendarne grupe ,,Kerber“ i njihovim hitovima za sva vremena od 21 sat, pod pokroviteljstvom Grada Bora, a u organizaciji Ustanove ,,Centar za kulturu Grada Bora“
Sa velikim zadovoljstvom možemo da najavimo i spektakularni novogodišnji koncert, najveće folk zvezde na našim prostorima i šire, Svetlane Cece Ražnatović, sa početkom od 23 sata.

Svi prisutni će uživati u Cecinim najvećim hitovima kao što su: Lepotan, idi dok si mlad, kukavica, maskarada i ostalim poznatim numerama. Koncert je dar velikog broja sponzora i donatora Grada Bora. Ispraćaj stare i doček nove godine upotpuniće ponoćni vatromet. U realizaciji pomenute manifestacije učešće će uzeti veliki broj Ustanova, javnih i javno-komunalnih preduzeća Grada Bora.

DOČEK SRPSKE NOVE 2019. GODINE
13-og januara tradicionalno će se obeležiti i doček srpske nove 2019. godine koncertom Miroslava Ilića u hali Sportskog centra ,,Mladost“ u Boru sa početkom od 22 sata. Pod pokroviteljstvom Grada Bora i sponzorstvom izvođača koncerta, kompanije ,,Rakita Exploration d.o.o. Bor“, a u organizaciji Ustanove ,,Centar za kulturu Grada Bora“
Borani i njihovi gosti će u proslavi srpske nove godine imati priliku da uživaju u hitovima Miroslava Ilića, a u pratnji orkestra Miše Mijatovića.
Suorganizator koncerta je Ustanova ,,Spotrski centar Bor“, a takođe u realizaciji pomenute manifestacije učešće će uzeti veliki broj Ustanova, javnih i javno-komunalnih preduzeća Grada Bora.

Prethodni članci