„Čehovljeva soba, sezona prva“ u Kragujevcu i Kraljevu

Predstava zaječarskog teatra „Čehovljeva soba, sezona prva“ biće izvedena u Kragujevcu u utorak 30. a u Kraljevu u sredu 31. Januara.

Pozorišni komad, po motivima priča Antona Pavloviča Čehova, u adaptaciji Une Đelošević i Nikole Zavišića, koji je i reditelj predstave, premijerno je izveden marta prošle godine. Zaječarski glumački ansambl sa ovom predstavom 2023. godine gostovao je u Knjaževcu, Kruševcu, Smederevu, Beogradu, Loznici, Nikšiću (Crna Gora) i u Boru, a ovogodišnje putovanje počinje gostovanjem u Kragujevcu. Samo dan kasnije 31. januara zaječarski ansambl sa ovom predstavom nastupiće na „Danima Mire Trailović“ u Kraljevu.

U predstavi igraju: Marija Stanković, Miloš Tanasković, Gabrijel Bećarević, Ivana Bartunjek, Branislav Mijatović, Vujadin Milošević, Viktorija Arsić, Nataša Petrović, Jelena Rajić i Ana Bretšnajder.

Bend predstave čine glumci: Vujadin Milošević, Miloš Tanasković, Ana Bretšnajder, Jelena Rajić, Marija Stanković i Ivana Bartunjek, kao i Milan Mitić, profesor gitare i direktor zaječarske muzičke škole.

Prethodni članci