„Čestitku dostavi, paketić nabavi“: Preko 1.500 paketića za najmlađe Knjaževčane

Knjaževačkim mališanima uručeno preko 1.500 paketića u akciji „Čestitku dostavi, paketić nabavi”

Dom kulture Knjaževac u saradnji sa lokalnom samoupravom, tradicionalno već četvrtu godinu obradovao je najmlađe Knjaževčane novogodišnjim paketićima, u akciji „Čestitku dostavi, paketić nabavi“.

Dom kulture Knjaževac već četvrtu godinu pod pokroviteljstvom Opštine Knjaževac raspisuje novogodišnji konkurs pod nazivom “Čestitku dostavi, paketić nabavi”, tako da svi mališani i iz grada i iz okolnih sela koji su poslali čestitku, dobili su paketić.

Ove godine, preko 1.500 dece poslalo je svoju novogodišnju čestitku. Nekoliko Deda Mrazova krenulo je iz Doma kulture Knjaževac i uputilo se na adresu preko 1.500 mališana kako bi im podelili paketiće.

„Konkurs je raspisan u dve kategorije: od 3 do 6 godina i od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Knjaževačkim mališanima se ta naša ideja dopala i iz godine u godinu imamo sve više dospelih čestitki. Svi mališani koji su poslali čestitiku dobili su poklon paketić koji im je Deda Mraz lično dostavio na kućnu adresu. Takođe, žiri je izabrao i najbolju čestitku. Zahvaljujem se i lokalnoj samoupravi na podršci”, poručila je Dragana Janković, direktorka Doma kulture u Knjaževcu.

Opština Knjaževac uvek će podržavati ovakve akcije namenjene najmlađim sugrađanima, istakla je Marija Jelenković, zamenica predsednika Opštine Knjaževac.

„Ovaj konkurs uspešno je realizovan i lokalna samouprava će uvek podržavati akcije namenjene najmlađim sugrađanima. Akcija ima za cilj da ulepša novogodišnje praznike knjaževačkim mališanima“ rekla je Jelenković.

Pobednik ovogodišnjeg konkursa je Elena Aranđelović, iz vrtića „Snežana“ čija je čestitka ocenjena kao najbolja. Dom kulture Knjaževac će Eleninu “Čestitku pobednicu” koristiti kao oficijalnu čestitku za predstojeće novogodišnje praznike.

Prethodni članci