Drugi partnerski forum: Učestvujte u izradi Plana razvoja grada Zaječara

Gradska uprava Zaječar poziva sve zainteresovane da svojim predlozima na drugom Partnerskom forumu uzmu učešće u izradi Plana razvoja Grada Zaječara 2023. – 2029.

Drugi Partnerski forum biće održan u online formi od ponedeljka 27. februara 2023. godine do utorka 7. marta 2023. godine.

Na osnovu analize svih dostupnih statističkih podataka, predloga stručnjaka iz tematskih oblasti na koje će se Plan razvoja odnositi, predloga predstavnika organizacija civilnog društva i sveukupnih dosadašnjih sugestija građana napravljen je predlog mera koje će se finansirati u narednom sedmogodišnjem periodu, kao i ciljeva koje treba dostići u predloženom vremenskom okviru.

Kako bi se svi upoznali sa predloženim ciljevima i merama i izneli svoje mišljenje, spisak ciljeva i mera mogu se naći klikom na OVAJ LINK.

Vaše predloge i sugestije možete dostaviti putem mejla office.ler@zajecar.info, kao i na telefone 019/315-00-39, do utorka 7. marta 2023. godine, do kraja radnog dana.

Izrada Plana razvoja se finansira iz sredstava Nemačko – srpske razvojne saradnje u okviru projekta „Podrška reformi javne uprave u procesu pristupanja Evropskoj uniji“ koji sprovodi GIZ. Pružanje podrške pri izradi Plana razvoja realizuju Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj i Balkanski centar za regulatornu reformu, u saradnji sa Republičkim sekretarijatom za javne politike.

Izvor: Grad Zaječar

Prethodni članci