Ekipa „Auto Škola Stop – Jera“ pobednik IV turnira u malom fudbalu „Memorijal Joca Mihailović – K3”

Sinoć je u zaječarskom naselju Kotlujevac nakon 18 dana i preko 200 odrigranih utakmica spuštena zavesa na 4. po redu turnir u malom fudbalu „Memorijal Joca Mihailović – K3”. Polufinaisti i finalisti turnira u kategorijama mlađih petlića, petlića, pionira, kadeta, veterana i seniora odmerili su snage na terenu u Kotlujevcu, a najuspešniji su odneli pehare, medalje i nagrade.

Novčanu nagradu od 50.000 dinara u seniorskoj konkurenciji odnela je ekipa „Auto škola Stop – Jera“ koja je u finalnoj utakmici posle boljeg izvođenja penala pobedila ekipu „Tekijanka“ kojoj je pripala nagrada od 25.000 dinara. Treće mesto i 15.000 dinara osvojila je ekipa „Metal Šop“ koja je pobedila ekipu „Auto škola Rakić“ rezultatom 2:0. Za prve tri ekipe obezbeđena je i večera u pojedinim zaječarskim restoranima koje su sponzorisale turnir.

Pred samo finale koje se igralo noćas oko 1 sat posle ponoći intonirana je himna Srbije i priređen je spektakularni vatromet koji je osvetlio nebo iznad Zaječara.

Za najboljeg igrača na 4. turniru u malom fudbalu „Memorijal Joca Mihailović – K3” proglašen je šesnaestogodišnji Rastko Nikolić iz pobedničke ekipe inače najmlađi prvotimac zaječarskog Timoka 1919. Pehar i novčanu nagradu mu je uručio jedan od organizatora turnira Igor Kića Slović.

Mlađi petlići: 1. mesto – Ugradnja grejanja Jović, 2. mesto – Poljocentar, 3. mesto – Kafe Picerija 54
Petlići: 1. mesto – Džez kafe 2. mesto – Kafe Picerija 54, 3. mesto – Gladijatori
Pioniri: 1. mesto – Irish Pub, 2. mesto – Kafe Freš, 3. mesto – RS Turist
Kadeti: 1. mesto – AŠ Stop 2. mesto – Dača, 3. mesto – Auto Bane
Veterani: 1. mesto – BTP „Car Wash“, 2. mesto – AŠ Stop, 3. mesto – Euroklub
Seniori: 1. mesto – AŠ Stop Jera, 2. mesto – Tekijanka, 3. mesto – Metal Šop

Dodajmo da je omladina Kotlujevca u saradnji sa Sportskim savezom grada Zaječara i pokroviteljstvom lokalne samouprave Grada Zaječara odlično organizovala ovaj već tradicionalni letnji turnir „Memorijal Joca Mihailović – K3”.

Vidimo se dogodine!!!

Prethodni članci