FK Timok i Mahala Bounce: „Spasimo Vek“

Sutra, 26. avgusta, na Gradskom stadionu u Zaječaru biće održana poslednja u nizu Mahala Bounce žurka na otvorenom. Organizatori su upravo ljudi, koji stoje iza imena Mahala Bounce, a koji su između ostalog, Zaječaru poklonili serijal dešavanja sa ovim imenom. Žurka pod sloganom „SPASIMO VEK“ na stadionu FK Timok  donatorskog je karaktera i sva prikupljena sredstva namenjena su upravo ekipi Timoka, radi opstanka ovog fudbalskog kluba.  Organizatori pozivaju sve i svakog da im se pridruže. „Molimo široke narodne mase da se odazovu i to veče provedu sa nama“ – rekao je Ivan Andrijašević, jedan od organizatora ovog događaja.

Kako je ranije saopšteno Fudbalski klub Timok nikada nije bio u goroj situaciji. Nagomilani dugovi, odlasci bitnih igrača, nemogućnost normalnog funkcionisanja, samo su neki od problema. Organizacioni tim Mahala Bounce, pokušaće da pomogne svom klubu da prikupi potreban novac.
To je klub koji su bodrili naši preci, a Bože zdravlje i naši potomci“.

Na gradskom stadionu nastupiće: Fokus, Lp, Đ Mkd, sa Dub, Dubstep, UK Garage i Techno kao zastupljenim žanrovima muzike. Početak je u 22 sata, a ulaznica je ustvari donacija za opstanak fudbalskog kluba Timok.

 

Prethodni članci

Leave a Comment