Fudbalski Kamp Real Madrid ovog leta u Slatini kod Bora

Jedan od najvećih fudbalskih klubova na svetu – Real Madrid će ovog leta na stadionu Omladinskog fudbalskog kluba “Slatina”, održati kamp za mlade fudbalere uzrasta od šest do 17 godina. Juče je u Medija centru u Boru predstavljen Kamp Fondacije Real Madrida i njegovo rukovodstvo. Kompanija Gamp preuzela je licencu Fondacije Real Madrida za organizaciju kampova u Srbiji. Direktor i osnivač kompanije Goran Milojević je sa svojim bratom Pericom ovakav značajan dogadjaj namenio svom rodnom selu Slatini i deci iz Bora i Srbije.

Prvi kamp Fondacije Real Madrid u Srbiji biće održan od 28. juna do 2. jula u borskoj Slatini.

Fondacija Real Madrid širom sveta radi na obuci trenera i mladih igrača, kao i na promovisanju metodologije rada slavnog kluba sa mladjim kategorijama. Slični kampovi, kroz koje je prošlo više od 1.000 dece, održani su prethodnih godina u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Po već ustaljenoj praksi kamp će u Boru voditi zvanični treneri Fudbalskog kluba Real Madrid.


Program je usmeren na individualno napredovanje u tehnici i taktici kao i na rešavanje problema i donošenje odluka na terenu. Takođe cilj je da mladi igrači osete vrednosti koje su povezane sa Real Madridom, kao što su vođstvo, timski rad, poštovanje drugih, solidarnost i trud”, rekao je Zlatko Marić, Generlni organizator kampova Fondacije Realmadrid za Južnu Evropu.

Cena petodnevnog kampa je 300 evra (u dinarskoj protivvrednosti), a broj mesta je ograničen na 150. Zainteresovani se mogu prijaviti preko zvaničnog sajta Fondacije RM za Srbiju: www.frmclinicsserbia.com.
U okviru kampa Glavni treneri Real Madrid Fondacije održaće ekskluzivni seminar trenerima iz Srbije i okruženja 30.06.2019 od 18.00 – 21.00 sat
Sadržaj seminara uključuje:
– Postupak identifikacije i izviđanja igrača
– Proces razvoja igrača, dobno specifičan
– Proces osposobljavanja
– Metodologija Real Madrida
– Teorijske i praktične sesije 3-satni seminar

Izvor: www.mc.kcbor.net

Prethodni članci