GLASANjE U TOKU: Glasajte za Turističku organizaciju grada Zaječara za nagradu „Turistički cvet“

Туристичка организација Србије расписала је конкурс за доделу највишег признања у туризму „Туристички цвет“ за 2022. годину. У току је онлајн гласање, а  Туристичка организација града Зајечара конкурисала је у три категорије.

Из Туристичке организације града Зајечара позивају све грађане да гласањем на сајту www.turistickicvet.rs допринесу да најпрестижнија награда у туризму – „Туристички цвет“ за 2022. годину дође у Град Зајечар.

Гласање интернет публике се врши на сајту www.turistickicvet.rs. Посетиоци сајта (гласачи) имају право да одаберу по једног кандидата за сваку категорију.

  1. Туристичка организација града Зајечара је конкурисала за доделу награде „Туристички цвет“ за 2022. годину у категорији – Туристичка организација.
  2. Туристичка организација града Зајечара је конкурисала за доделу награде „Туристички цвет“ за 2022. годину у категорији – Туристичка манифестација – ГИТАРИЈАДА.
  3. Туристичка организација града Зајечара је конкурисала за доделу награде „Туристички цвет“ за 2022. годину у категорији – електронски медиј (емисија) – „СРЕЋНА СРБИЈА“ са Мирјаном Бобић Мојсиловић.

За ову награду може се гласати до 17. новембра 2022. године.

Prethodni članci