GrO SNS Zaječar održao tribinu u Kotlujevcu, tribini prisustvovao i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković

GrO SNS Zaječar: Predizborna tribina u Domu kulture u Kotlujevcu

U zaječarskom naselju Kotlujevac održana je tribina Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

Tribini u Kotlujevcu prisustvovao je i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković.

Dr Petar Petković, inače poreklom iz Zaječara, istakao je da mu je drago da prisustvuje tribini SNS-a u gradu u kome je odrastao.

„Puno mi je srce kada vidim koliko se danas gradi i ulaže, kada vidim nove puteve, bolnice, škole… Hvala Bošku Ničiću na pozivu i gostoprimstvu. Bila mi je čast da se obratim našim aktivistima i članovima SNS-a i kada vidim da nam svima srce kyca za našu jedinu kuću, našu državu Srbiju”, rekao je Petković.

Petković je naglasio da se svuda u zemlji radi na uređenju putne infrastrukture i da, ukoliko Aleksandar Vučić pobedi na izborima, biće nastavljeno i sa povećanjem plata i penzija, kako bi standard građana postao mnogo bolji. Takođe, Petković je prokomentarisao i trenutnu situaciju na Kosovu i Metohiji i tom prilikom poručio da niko ne sme Srbima oduzeti pravo glasa i da zabrani održavanje izbora u južnoj srpskoj pokrajini.

Član Predsedništva SNS-a Boško Ničić zahvalio se dr Petru Petkoviću na prisustvu i na rečima podrške. Ničić je prisutnima govorio o projektima koji će biti realizovani u Zaječaru, između ostalog, sređivanje infrastrukture u Kotlujevcu.

„Znao sam da ono što započnemo da radimo, da to mora da bude i završeno. Renovirali smo OŠ ’Hajduk Veljko’ i sada imamo jednu od najlepših škola u Srbiji, a mnogi su prigovarali zašto se to radi. Preuzeli smo i halu da održavamo pored škole, jer ne sme više da se desi ono što se desilo. Obećali smo i taj zatvoren bazen i njega ćemo da završimo. Neki delovi ovog zaječarskog naselja nemaju kanalizaciju i to ćemo regulisati, jer su urađeni projekti. Čim završimo zamenu azbestnih cevi, krenuće se u rekonstrukciju ulice Crvene armije i Stanoja Gačića u dužini od sedam kilometara i to će koštati od 350 do 400 miliona dinara. Treba da krenemo i da napravimo ‘južnu’ i ‘severnu’ zaobilaznicu oko Zaječara, kako bi izmestili teretni saobraćaj iz grada i iz sela Zvezdan”, rekao je Ničić.

Tribini SNS-a u Kotlujevcu prisustvovali su još i predsednik GrO SNS Zaječar Milan Stanković i kandidatkinja za narodnog poslanika u republičkom parlamentu ispred SNS-a Dragana Branković Minčić, kao i ostali funkcioneri i simpatizeri Srpske napredne stranke.

Prethodni članci