Kancelarija za mlade grada Zaječara poziva mlade sa teritorije grada Zaječara i okolnih sela, da se pridruže programu „Mladi ZAjednici!“

Kancelarija za mlade grada Zaječara poziva mlade od 15 do 30 godina sa teritorije grada Zaječara i okolnih sela, da se pridruže programu „Mladi ZAjednici!„.

Naime, od septembra do novembra 2023. godine mladi će imati priliku da istraže svet javnog zagovaranja i omladinske politike, da se informišu o resursima u lokalnoj zajednici, kao i da prepoznaju probleme i osmisle inicijative. Teme koje će se tokom programa obrađivati su pored javnog zagovaranja i omladinske politike, timski rad, aktivizam, volonterizam. Biće organizovane radionice različitog sadržaja, uživo i onlajn. Prva radionica održaće se početkom septembra.

„Postanite pokretači/ce pozitivnih promena tako što ćete naučiti kako da svoj glas pretvorite u moćno sredstvo za unapređenje društva. Saznajte kako da se na pravi način izrazite, pretvorite svoje ideje u akciju i inspirišete druge da se pridruže istom cilju. Prijavite se već danas i budite deo Mladi ZAjednici 2023!,“ poručuju iz Kancelarije za mlade.

Rok za prijavu je 30. avgust. Prijavni formular se nalazi na OVOM LINKU.

Za sva dodatna pitanja i nedoumice, kontakt osoba je koordinatorka projekta Milja Zdravković, putem mejla miljazdravkovic31@gmail.com.

Projekat „Mladi ZAjednici“ je nastao u okviru programa obuke za omladinske radnike/ce koju realizuje Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada – NAPOR, u okviru projekta Nemačke razvojne saradnje “Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji”, koji sprovodi GIZ u saradnji sa Ministarstvom turizma i omladine Republike Srbije.

Prethodni članci