KMF Timok večeras „overava“ titulu jesenjeg prvaka. Ulaz SLOBODAN

Večeras će u Hali sportova na Kraljevici biti odigrana poslednja utakmica u jesenjem delu prvenstva Regionalne futsal lige – Grupa sever između domaće ekipe KMF Timok 2013 i ekipe Zvezda iz Aleksinca. Za vikend je „Brđanka“, kao najveća pretnja zaječarcima, pobedila knjaževački „Timakum“ rezultatom 8:3, Bor je napunio mrežu varvarinaca sa čak 17 golova dok je majdanpečki „Miners“ na svom terenu savladao „Kopaonik“ sa 8:5. U 9. poslednjem kolu slobodan je „Rasadnik“ iz Velikog Šiljegovca.

Zaječarci imaju 19 bodova kao i aleksinačka „Brđanka“ ali bolju gol razliku tako da će bez obzira na večerašnji ishod prezimeti na liderskoj poziciji. Predsednik kluba malog fudbala „Timok 2013“, Milorad Miki Vučković i Šef Stručnog štaba Nenad Petrović Veverica, večeras najavlju goleadu i sa puno samopouzdanja očekuju nova tri boda kako bi se odmakli od drugoplasirane ekipe „Brđanka“ i učvrstili 1. mesto na tabeli do proleća.

Od 19:30 sati u Hali sportova u Zaječaru očekuje se prava sportska predstava a podrška sa tribine je uvek dobrodošla. Ulaz je SLOBODAN!

Prethodni članci