Kulturni Centar “Art & Soul” okupio veliki broj dece i omladine

Od 01.09.2019. godine, u Zaječaru, počeo je sa radom Kulturni Centar “Art & Soul”. Za kratak vremenski period, okupili smo veliki broj dece i omladine koja pohađaju naše krativne radionice. Formirali smo press tim koji će redovno izveštavati medije o svim događajima  u “Art & Soul” studiju.
Dramski studio “Pozorištance” – Kroz kreativan pristup deci i omladini, prvenstveno radimo na oslobađanju kreativnih dečjih potencijala i podsticanju slobodnog kreativnog mišljenja kod dece i omladine. Oslobađanje deteta u govoru, prostoru i pokretu,rad na govornoj radnji i sposobnosti lepog izražavanja. Predavači su Jelena Rajić – diplomirana glumica i Vujadin Milošević – diplomirani glumac.
Škola slikanja, crtanja i stripa “Rajački” – Škola crtanja, slikanja i stripa obuhvata učenje crtanja i sikanja na klasičan akademski način. Započinjemo sa savladavanjem osnovne crtačke veštine, nakon čega se polaznik postepeno uvodi u slikarstvo. Daljim bavljenjem, vodimo polaznika u postupno osamostaljivanje i formiranje vlastitog slikarskog sveta. Radi se u malim grupama u ležernoj atmosferi sa puno pozitivne energije. Predavači su Mirko Stokić i Dragan Stokić “Rajački”.
Muzička radionica “kUkulele” – Bez obzira koliko imate godina, da li ste početnik ili već svirate, da li želite da naučite samo akorde pop i rok pesama ili ozbiljnije kompozicije i sola, pozivamo vas da nam se pridružite. Sve što je potrebno jeste da imate volju da naučite, ostalo je naša briga. Predavač je muzičar  prof. Nikola Bucko Milošević.
“Brain O Brain” –  je program namenjen deci od 4 do 14 godina koji se bavi mentalnom aritmetikom. Koristimo aritmetičke veštine za razvoj  mentalnog razvoja dece, brojeve koristimo za rast produktivnosti mozga i povećanje umstvene moći. Primenujemo VAK metodologiju (Visual, Aritmetic, Kinestetik). To je metodologija koja se primenjuje na Abakusu i pomaže da se povezuju sinapse izmedju leve i desne hemisfere mozga.
Takodje, koristimo i NLP (Neuro Lingvistic Programing) metodologiju za decu. To je grana psihologije koja vas uči kako da bolje komunicirate sa sobom i okolinom.

„Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Grada Zaječara. Stavovi izraženi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.“

Prethodni članci