Lena Stamenković u svom gradu – Koncert u Omladinskom centru povodom albuma prvenca

Lena Stamneković će održati koncert u svom rodnom Zaječaru, na kojem će, uz pratnju svog mladog benda, predstaviti svoj album prvenac „San o snu“. Koncert će biti održan u letnjoj bašti Omladinskog centra u Zaječaru (7. septembra 2), u petak 21. jula, sa početkom u 21h. Pesme sa albuma su nastajale u periodu od Lenine 14. do 18. godine, a sada su uz pomoć njenog producentskog tima i benda uklopljene u novi koncept. „Mirnim, ali nemirnim vokalima, Lena stvara svetove u kojima deca ponovo večno žive i rizikom briše granice među žanrovima“ – opisuju Lenin prvenac u njenom izdavačkom kolektivu. Jednu od pesama sa albuma je predstavila uživo u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Kada se 2014. godine prvi put pojavila na sceni jednog od najpopularnijih dečijih muzičkih takmičenja „Pinkove zvezdice“, tada desetogodišnja Lena Stamenković, osvojila je srca celokupne javnosti. Izvođenjem pesme „Ako je vrijedilo išta“ očarala je publiku i žiri – i izazvala ovacije čitavog studija, da bi u kasnije dospela i do samog superfinala. Nakon pomenutog takmičenja, Lena je predstavljala Srbiju na dečjoj Evroviziji, sa pesmom koju je sama napisala. Gledali smo je i u mjuziklu „Tesla i bitka na magnetnom polju“, a onda se povukla i posvetila školi, da bi se nedavno ponovo vratila na scenu i izdala svoj debitantski album.

Karte za koncert se prodaju u letnjoj bašti Omladinskog centra, cena u pretprodaji je 400 dinara, dok će na ulazu na koncert koštati 500 dinara.

Prethodni članci