Lidija Ćulibrk od večeras u „Mojih 50“

Ovonedeljni gost u emisiji „Mojih 50“ biće Lidija Ćulibrk, glavna i odgovorna urednica magazina Lepota&Zdravlje.
Slušajte svakog radnog dana od 18 časova na Tempo Naxi radiju.

Opusti se i uživaj!
Tempo Naxi radio Zaječar 95,3 Mhz
Tempo Naxi radio Negotin i Bor 97,5 Mhz
http://www.exyuradio.net/radio-stanice/srbija/zajecar/tempo-naxi-radio.html

Lidija Ćulibrk je rođena u Baču 1963. godine. Završila je srednju kulturološku školu u Bačkoj Palanci i studije psihologije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

Od 1986. do 1999. radila je u Kliničkom centru u Novom Sadu, pretežno u Institutu za neurologiju, psihijatriju i mentalno zdravlje. Specijalizaciju iz medicinske psihologije završila je 1995. godine, a 1997. godine je okončala magistarske studije. Umesto magistarskog rada, napisala je emotivnu knjigu „Zrno graška“, inspirisanu problematikom suicida i tragedijama porodica koje je proučavala tokom postdiplomskih studija.

Od 1999. godine radi u „Color Press Groupu“, gde je pokretala različita izdanja fokusirana na zdravlje, psihološku prevenciju, informisanje o mentalnom zdravlju, promociju zdravih životnih stilova i položaja žene u modernom društvu. Od 2001. godine glavna je i odgovorna urednica magazina „Lepota&Zdravlje“. Za to vreme stekla je ogromno poverenje čitateljki širom regiona i stvorila brend koji i danas ima lidersku poziciji u regionu zahvaljujući svojoj autentičnosti.

U šali je svojevremono za medije izjavila da je časopis „Lepota i Zdravlje“ velika i moderna mama odraslim ženama, koja ih podseća da vode računa o sebi, zdravlju, porodici, daje im savete i podršku.

U emisiji ,,Mojih 50“ Lidija će, pored ostalih, odabrati i pesmu koju uvek peva kada njena kompanija organizuje karaoke zabavu. Setiće se i vremena kada je imala momka u vojsci, pa će jednu pesmu izabrati i zbog toga, a na listi je i pevač koga oduvek voli, ali kako vreme prolazi voli ga sve više.

Emisija „Mojih 50“ na programu je svakog radnog dana od 18 do 19 časova na Naxi radiju. „Mojih 50“, možete slušati i na Naxi nacionalu, najvećoj radijskoj mreži u Srbiji.

Prethodni članci