Manifestacija „Knjaževački kotlić“ drugi put na Banjici

U Knjaževcu će ove godine po drugi put biti organizovano takmičenje u pripremanju gulaša „Knjaževački kotlić“, u saradnji Udruženja paraplegičara Knjaževac sa Savezom paraplegičara i lokalnom samoupravom.

Ova manifestacija se organizuje po drugi put, i ove godine očekuje nas lepo druženje. Ovo je dobra prilika da se za nas čuje, da se podigne svest kod ljudi da smo i mi važni. Veliku zahvalnost dugujemo svima onima koji su nam izašli u susret, pruživši nam i novčanu i moralnu podršku”, rekla je Vesna Nikić, predsednica Udruženja paraplegičara Knjaževac. Kako je planirano, ove godine takmičiće se 5 ekipa. Očekuju se gosti iz Šapca, Čačka, Leskovca i Paraćina, ali će ih po svemu sudeći biti i više. Nagrade koje će takmičari osvojiti su pehari, medalje i zahvalnice.  
Sponzori ove manifestacijesu Dom kulture, TO Knjaževac, “Timomed”, “Desing”, Lovačko društvo, “SP RESORT”, mlekara “Gložane”, “Mali predah”, mesare, piljare i pekare iz Knjaževca. Lep gest za ovu manifestaciju pokazali su i Poljoprivredna apoteka “Goran”, kao i “Džervin”, time što su donirali po 10.000 dinara. Takmičenje u kuvanju gulaša biće organizovano u subotu na Banjici, sa početkom u 10 sati.

Prethodni članci