Milan Đokić izabran za predsednika Opštinskog odbora SNS-a u Knjaževcu

U prepunoj sali Doma kulture u Knjaževcu održana je Izborna Skupština Opštinskog odbora SNS-a.

Javnim glasanjem, jednoglasno, za predsednika Opštinskog odbora izabran je Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac. Predlog da se na tu funkciju izabere Milan Đokić, obrazložio je narodni poslanik Branislav Josifović.

“Svi smo svedoci da smo sa Milanom Đokićem na čelu, u prethodnih 10 godina, potpuno promenili izgled grada, smanjili nezaposlenost na nivo proseka od 8,9 odsto, otvarali nove fabrike, ulagali u naše škole i u naše vrtiće. Pozivam vas da i na glasanju još jednom podržimo predlog da gospodin Milan Đokić bude predsednik Opštinskog odbora SNS-a u Knjaževcu i u narednom mandatnom periodu”, rekao je Josifović.

“Dragi prijatelji, čast je videti sve ove ljude ovde i to što smo svi mi zajedno deo jednog tima koji menja Knjaževac, a koji je samo deo velikog tima koji menja Srbiju, a koji predvodi naš predsednik Aleksandar Vučić. Srbija više nije isto mesto za život kao što je bila pre 10 godina. Svi smo svedoci da se Srbija menja na bolje i svi mi moramo da i dalje dajemo mali doprinos ko koliko može daljem napretku Srbije i moramo da dajemo podršku našem predsedniku koji se bori lavovski da Srbija postane lider ovog dela Evrope. Danas smo održali Izbornu skupštinu na kojoj je bilo prisutno 56 delegata. Srpska napredna stranka je u Knjaževcu najjača politička organizacija od kada postoji višestranačje, beleži rezultate koje nije zabeležila nijedna stranka. Trudimo se da sa našim sugrađanima živimo, da delimo sa njima njihove probleme, da ih pomažemo u svakodnevnom radu, da prepoznajemo sve ono što njih tišti i boli, da uređujemo kako grad, tako i sela, da vodimo računa i o poljoprivrednicima i o radnicima, deci, sportistima, kulturi i svim segmentima života. Trudimo se da sa našim građanima dišemo istim plućima, da budemo svi jedna velika porodica, a kada je tako, onda nekoj političkoj organizaciji predizborna kampanja nije ni potrebna”, rekao je Milan Đokić, predsednik OO SNS.

Izvor: Opština Knjaževac

Prethodni članci