Miran prelazni rok u redovima jesenjeg prvaka Zaječarske okružne lige

Zimski prelazni rok je završen u Okružnoj ligi Zaječar, a redove FSU Kraljevice, jesenjeg prvaka, nije napustio nijedan igrač iz čete trenera Jugoslava Prvulovića dok je roster dopunjen nekolicinom proverenih igrača. ’’Moramo biti zadovoljni poslom koji smo obavili tokom prelaznog roka. Ono što jeste zaista za svaku pohvalu je podatak da naš šampionski tim nije napustio nijedan igrač. Cilj smo dakle ostvarili, a tim je pojačan, iako mlađim, ipak proverenim igračima koji su beležili nastupe kako u našem, tako i u zonskom rangu takmičenja.’’ – saglasni su predsednik ovog kluba Marko Žikić kao i sportski direktor Nemanja Čikarić.

’’Novajlije u ovom zimskom prelaznom roku su Dobrica Jovanović i Ognjen Petrunović koji su sa velikim uspehom nastupali za OFK 019. Zatim Vladimir Pejić iz FK Branik koji je jesenji prvak okružne lige Bor. Takođe ekipi su se priključili i nekadašnji igrač Rgotine Nikola Vojinović kao i mlađani Željko Jovanović.’’ – ističu Jugoslav Prvulović i Miodrag Milijić, zaduženi za trenerski deo posla i dodaju: ’’Iako smo rano počeli sa pripremama veliku većinu naših igrača je zahvatio virus pa bili primorani da prijateljsku utakmicu u Štubiku protiv ekipe Branika otkažemo. Već sada u nedelju na noge nam dolazi ozbiljan protivnik, ekipa borske Slatine, koja je stabilni član zonaškog društva već godinama unazad.’’

Za fizičku spremu igrača pored pomenutog trenerskog dua zadužen je i Stefan Radović, dete OFK Beograda i Partizana, koji je jedan od glavnih šrafova ’’vukova’’ sa Kraljevice i može se slobodno reći jedan od najboljih igrača na ovim prostorima. Svoje trenersko znanje i igračko iskustvo odlično prenosi saborcima podno Kraljevice.

Vredi pomenuti i Dušana Brkića i Davora Milutinovića, preostale članove uprave, koji svakodnevno marljivo rade oko organizacije kluba. Biće ovo zanimljivo fudbalsko proleće u Okružnoj ligi Zaječar, s obzirom da FSU Kraljevica ima svega bod prednosti u odnosu na drugoplasirani Trebič, kao i pet bodova prednosti u odnosu na OFK 019 i Midžor iz Kalne. Na otvaranju prolećnog dela sezone FSU Kraljevica na svom terenu dočekuje ekipu Kosova iz Zvezana koju su savladali u prvom delu sezone na gostovanju rezultatom 2:0.

Prethodni članci