Mogućnosti za investiranje u istočnoj Srbiji na jednom mestu

RARIS je postavio regionalni investicioni portal istočne Srbije pod nazivom „Invest East Serbia“  Na njemu su predstavljene sve ključne činjenice, ekonomski pokazatelji, najveći investitori kao i detaljno obrazložene glavne prednosti poslovanja u našem regionu.

Istočna Srbija je pravo mesto za investicije za svakoga:
· Kome nije presudno da je baš na autoputu i ne želi da previše plaća zemljište i njegovo opremanje a želi lokaciju sa dobrim saobraćajnicama, gde još uvek nema velike konkurencije stranih investitora,
· Ko traži mesto sa kvalifikovanim radnicima, sa velikim izborom lokalnih dobavljača i gde će vas lokalna zajednica dočekati raširenih ruku i prema vama se odnositi zaista fer.

Na Investicionom portalu je trenutno predstavljeno 29 investicionih projekata i mogućnosti. Investicioni portal je dostupan na 3 jezika: srpski, engleski i nemački. Za više informacija pogledajte www.investeastserbia.com. Njihov cilj je da predstave i potencijalnim investitorima ponude što više investicionih mogućnosti i projekata iz regiona. Ukoliko i vi imate ili znate neku investicionu mogućnost koja bi trebalo da se ponudi investitorima, kontaktirajte ih na e-mail: invest@raris.org ili telefonom Dragana Milutinovića na 019/426-377. U toku su pripreme za održavanje investicione prezentacije našeg regiona u Beogradu u septembru. Na prezentaciji će učestvovati ambasade, strane privredne komore, poslovne asocijacije, kompanije, domaće institucije i sve one koji se na bilo koji način bave investicijama.

Prethodni članci