Monodrama Anđelke Prpić „Šta me snađe“ u Boru

Od sutra svakog radnog dana od 8 do 14 sati u Cetnru za kulturu opštine Bor publika će moći da kupi ulaznice po ceni od 500 dinara  za monodramu „Šta me snađe“, Andjelke Prpić. Predstava je zakazana za 20. april u sali Muzičke škole u Boru, sa početkom od 20 sati.
Dramski tekst za ovu interaktivnu savremenu komediju u kojoj se popularna glumica Anđelka Prpić pojavljuje u 12 različitih uloga, potpisuje jedan od najboljih srpskih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, a režija je poverena proslavljenom glumcu, muzičaru i reditelju Branku Đuriću Đuri.
O samoj predstavi Andjelka Prpić je izjavila:
,, Volim kada se pred mene stavljaju teši zahtevi i koji imaju prvenstveno zadatak da budu pitki i da okupljaju široku publiku. Kroz monodramu “Šta me snađe” susrela sam se sa temom sa kojom se, sigurna sam susreću mnoge žene, a to je pitanje morala! Šta je uopšte moral, u kojoj meri ga treba slepo slediti? Da li je vredno pobeći od sopstvenih ubeđenja? Imamo li svoja ubeđenja ili smo zavisni od okoline i sredine i svega sto nam se nameće? Zadatak mi nije lak, a to je da se uglavnom žene ali i muskarci poistovete sa mojim problemom na sceni“.

 

Prethodni članci