Na 44. Sajmu turizma u Beogradu predstavio se Grad Zaječar

Na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, među mnogobrojnim domaćim i stranim izlagačima, predstavio se i Grad Zaječar.

Grad Zaječar predstavio se svojom bogatom turističkom ponudom, smeštajnim kapacitetima prilagođenim potrebama gostiju i vrhunskom gastronomijom.

„Nakon ovog turističkog događaja uverena sam da će ove godine veliku broj turista doživeti na pravi način kako Srbiju, tako i najlepši grad na istoku Srbije – grad Zaječar. Na našem štandu je bilo svečano, živo, inspirativno, sa puno posetilaca zainteresovanih kako za Zaječar tako i za sveukupnu ponudu istočne regije. Raduje me što je naš štand bio mesto susreta, razmene mišljenja, iskustava, poslovnog povezivanja i postizanja dogovora u realizaciji zaplaniranih ciljeva“, poručila je Dragana Gogić Rajković, v.d. direktora Turističke organizacije grada Zaječara.

Na 44. Međunarodnom sajmu turizma i Međunarodnom sajmu hotelsko-ugostiteljske opreme „Horeca – Oprema”, koji su održani pod sloganom „Kad je odmor nije teško”, učestvovalo je oko 350 izlagača iz 33 države, među kojima je i osam novih država sa afričkog kontinenta.

Prethodni članci