Na Fakultetu za menadžment svečano počela akademska godina

Uz himnu Republike Srbije ,,Bože pravde“, na Fakultetu za menadžment u Zaječaru, 05.10.2021. god. počela je akademska 2021/22 godina. Novu generaciju studenata pozdravili su osnivač i rektor Megatrend univerziteta, profesor dr Mića Jovanović i dekan Fakulteta za menadžment, profesor dr Bojan Đorđević.

Profesor Jovanović je još jednom istakao da je Megatrend univerzitet prvi privatni univerzitet na Balkanu, a Fakultet za menadžment prva visokoškolska ustanova u okviru univerziteta, nastala u Zaječaru 1997. godine.

Uz dobrodošlicu studentima, profesor Jovanović istakao je činjenicu da će studenti na fakultetu dobiti adekvatnu edukaciju od stručnog nastavnog kadra i da će im svi zaposleni omogućiti da što bolje i uspešnije savladaju nastavne planove i programe i završe studije.

Nakon dobrodošlice, studentima je održano prvo predavanje iz Menadžmenta i uručeni su indeks i knjiga ,,Biznis kao umetnost življenja“, čiji je autor upravo profesor Jovanović.

Ovim je za studente prve godine počela akademska godina, dok za studente viših godina fakulteta godina počinje 11.10.2021. godine. Nastava na Fakultetu odvijaće se kombinovano u skladu sa preporukama Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Prethodni članci