Naredne nedelje sastanci sa fokus grupama u Boru, povodom kreiranja lokalnog budžeta za 2023. godinu

Naredne nedelje sastanci sa fokus grupama u Boru, povodom kreiranja lokalnog budžeta za 2023. godinu

Povodom kreiranja budžeta grada Bora za 2023. godinu, od ponedeljka, 12.septembra 2022. počinju sastanci sa fokus grupama po programima u gradskom budžetu u kabinetu gradonačelnika.

Kako bi zajedno sa građanima Bora kreirali lokalni budžet za narednu, 2023. godinu, gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić sa svojim saradnicima obišao je sve mesne zajednice, i gradske i seoske.

„Drago mi je što mogu da kažem da je ta prva faza u kreiranju budžeta bila jako uspešna. Odazavao se veliki broj naših sugrađana koji su dali svoje predloge i sugestije za budžet. Od 12. septembra nastavljamo razgovore, ovoga puta sa ciljnim, ili takozvanim fokus grupama, šta je neophodno uraditi, dodati ili promeniti kako bi grad bio funkcionalniji u rukama naših sugrađana“, istakao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Svakoga dana u prostorijama Gradske uprave biće obavljani razgovori sa po dve grupe iz oblasti stanovanja, komunalnih delatnosti, obrazovanja, dečije, socijalne i zdravstvene zaštite, sporta, omladine, kulture, informisanja, turizma, zaštite životne sredine, poljoprivrede, saobraćaja, ali i energetske efikasnosti.

„Zato Vas pozivam dragi moji Borani da dođete, da kažete svoje mišljenje i iznesete svoje stavove kako bi smo zajedno kreirali budžet za narednu, 2023. godinu“, rekao je Milikić.

Raspored sastanka sa fokus grupama od 12. do 22. septembra:

Kreiranje budžeta grada Bora za 2023. godiinu - Raspored sastanaka sa fokus grupama
Kreiranje budžeta grada Bora za 2023. godiinu – Raspored sastanaka sa fokus grupama

Prethodni članci