Novi put za meštane Vratarnice, Zagrađa, Marinovca i Vrbice

Rekonstruisan lokalni put Vratarnica-Zagrađe-Marinovac-Stubal-Vrbica, u dužini od 23 kilometra, čiji se radovi privode kraju, danas je obišao gradonačelnik Zajećara Boško Ničić sa saradnicima. Ovom prilikom meštani navedenih sela istakli su zadovoljstvo, pošto su na ovaj poduhvat čekali dugi niz  godina. U ovu deonicu puta uloženo je 163 miliona dinara. Novac su obezbedili Vlada Republike Srbije, preko Ministarstva privrede i grad Zaječar. Ničić je prilikom obilaska radova, pored ostalog rekao i da će grad nastojati da meštanima poboljša kvalitet života.

U prilog toma najpre će u Marinovcu biti otvorena prodavnica mešovite robe, a očekivanja su da će u bliskoj budućnosti uz pomoć države u selima, naročito u kojima su pretežno staračka domaćinstva, meštanima biti pružena neophodna medicinska pomoć, odnosno određene zdravstvene usluge.

„Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Grada Zaječara. Stavovi izraženi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.“

Prethodni članci