Od 6. do 11. avgusta u zaječarskom naselju Ključ 3 turnir „Dođi na basket“

Tradicionalni, sedmi po redu, turnir u košarci „Dođi na basket“ 3×3 biće održan u Zaječaru, od 6. do 11. avgusta 2022.

Turnir u basketu i šutiranju trojki će biti održan na novom terenu u naselju Ključ 3, a početak utakmica predviđen je od 19:00 sati.

Gost finalnog dana je hip hop muzičar „Fox“.

Organizatori dodaju da su obezbeđene novčane nagrade za seniore i kadete, a za najmlađe učesnike spremljeni su pehari, medalje i pokloni.

Prijava ekipa se vrši preko google forme koja se nalazi na sajtu „Dođi na basket vol 7 – Prijava za učešće na turniru“ ili pozivom na brojeve: 060/321-03-97 – Uglješa ili 065/698-37-44 Andrija. Prijava ekipa je do 5. avgusta, do 19:00 sati.

Nakon toga, žreb za sve kategorije biće obavljen na terenu, (prisustvo kapitena obavezno). Kotizacija za kadete je 2500 dinara, za seniore 3500 dinara, a za pionire prijava je besplatna.

Generalni spoznor Tehnomedia obezbedio je vredne nagrade: svakom igraču pobedničke ekipe u sve tri kategorije sleduje SMART SAT (Xiaomi Haylou), za najbolje igrače u kategoriji seniora i kadeta sleduje mobilni telefon (ZTE Blade V30), za pobednika u šutiranju trojki sleduje mobilni telefon (Infinix 6.6“ HD), a u  pauzi između utakmica za publiku biće dodeljene vredne nagrade kao i vaučeri.

Takođe, u sklopu turnira, 10. avgusta biće organizovan „Tehnomedia humanitarni FIFA turnir“, za pobednike obezbeđene su vredne nagrade, a za više informacija o ovom humanitarnom turniru zainteresovani mogu da posete njihove zvanične stranice.

Prethodni članci