Održano Gradsko veće u Zaječaru

Juče je u Zaječaru održana 42 sednica gradskog veća. Zaječarskim većnicima predložen je dnevni red od 37 tačaka, u kojima su se našli nacrti : Odluka o izmenama statua grada, nacrt odluke o izmenama odluke osnovanja saveta za mlade, razmatranje odluka o zaštiti arterskih  i subarterskih česama, kao i predlog rešenja o određivanju  autobuskih stajališta na teritoriji grada Zaječara.
Takođe u predlozima odluka koje će se naći pred odbornike Skupštine grada nalaze se: predlozi o utvrđivanju radnog vremena ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih radnji, predlog za sprovodjenje poljoprivredne politike i ruralnog razvoja za 2018. godinu, predlog davanja saglasnosti na program poslovanja JKP „Zaječar parking“ za 2018. godinu.
Na sednici gradskog veća predloženi su i Finasijski izveštaji Predškolske ustanove „Đulići“, odnosno izveštaj o radu Ustanove za dnevni boravak osoba ometenih u razvoju „Oblutak“. Na dnevnom redu još su se našli predlozi o sufinansiranju projekata u oblasti javnog informisanja, kao i predlog o obroju stručnih i drugih radnika-izvršilaca koji se finansiraju iz budzeta.

Prethodni članci