Opština Knjaževac obezbedila krevetiće za bebe

Opština Knjaževac u saradnji sa kompanijom „Mobi” obezbedila krevetiće za bebe

Opština Knjaževac u saradnji sa kompanijom „Mobi” čiji proizvodni program čine komadi za opremanje dečijih i spavaćih soba, kao i kancelarijski nameštaj, obezbedila je krevetiće za bebe.

„Obišli smo dve porodice koje su nam se obratile u prethodnih nedelju dana zahtevom da im pomognemo u vidu nabavke krevetića za njihove mališane. To su dva mlada bračna para i mi smo zajedno sa kompanijom ’Mobi’ uspeli da organizujemo i da nabavimo dva krevetića. Trudićemo se u narednom periodu da svake pojedinačne ili lične zahteve mladih bračnih parova, mladih porodica ispoštujemo i ispratimo maksimalno moguće. Pored svih sistemskih rešenja i sistemskih davanja i sa lokalnog i sa republičkog nivoa, u narednim godinama ozbiljan i veliki fokus biće nam na populacionoj politici, jer sve ono što radimo izuzetno dobro u drugim oblastima – kad je u pitanju infrastruktura, poljoprivreda i turizam, neće imati smisla ako ne bude onog što je najvažnije, a to je da nas bude više”, rekao je Branislav Josifović, član Privremenog organa opštine Knjaževac.

Podrška mladim roditeljima na ovaj način samo je podstrek da nas bude više, jer se u Knjaževcu vodi računa o porodicama, deci i mladima.

Prethodni članci