Organizovan zimski fudbalski turnir za najmlađe u Zaječaru

Fudbalski klub „Timok 1919“ organizovao je u Zaječaru turnir za najmlađe igrače, dečake rođene 2015. i mlađe u hali sportova na Kraljevici.

Ukupno šest ekipa, popularnih „cicibana“, odmerilo je snage i veštine na pozivnom takmičenju, a sve u sklopu priprema za tradicionalni Međunarodni turnir „Zaječar 2023“ početkom leta na gradskom stadionu pod Kraljevicom.

Na turniru na kome su sva deca za učešće nagrađena zlatnim medaljama, publika je imala priliku na delu da vidi nekoliko ekipa: FK „Panter“ Požarevac, FK „Timok“ Zaječar, OFK „Boban“ Negotin, FK „Trio“ Paraćin, OFK 2019″ Zaječar i DFK „Vidin“ Bugarska.

Najviše razloga za zadovoljstvo imali poletarci „Pantera“ iz Požarevca, koji su posle boljeg izvođenja penala u finalu savladali domaći „Timok“. Treće mesto osvojio je negotinski OFK „Boban“, koji je u meču za bronzu nadigrao FK „Trio“ iz Paraćina, dok je 5. mesto pripalo OFK „019“ nakon pobede nad gostima iz Bugarske.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Sava Milenović iz FK „Timok 1919“, najbolji strelac bio je Lazar Dimitrijević iz redova pobedničkog tima FK „Panter“, dok je najbolji golman takođe član požarevačke ekipe Milija Jovanović.

Izvor: Glas sporta

Prethodni članci