Pijanista Dejan Ilijić održaće solističke koncerte u Negotinu i Zaječaru pod nazivom „DEcentralizaciJAN“

„DEcentralizaciJAN” u Negotinu i Zaječaru

Pijanista Dejan Ilijić održaće solističke koncerte u Negotinu i Zaječaru.

Koncert će u sali Umetničke škole “Stevan Mokranjac” u Negotinu, biti održan u četvrtak 6. oktobra 2022.

U Zaječaru će koncert biti održan u sali Muzičke škole “Stevan Mokranjac“, u petak 7. oktobra.

Početak oba koncerta zakazan je za 18:00 časova.

Pokrovitelj koncerta je Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, a Ilijićev nastup jedan je iz niza koncerata koji se održavaju u devet gradova Srbije pod nazivom „DEcentralizaciJAN“.

Publike će imati priliku da čuje Ilijićevu autentičnu muzičku impresiju, a ulaznice za koncert se neće prodavati, međutim domaćin večeri poziva publiku da umesto kupovine karte pošalje poruku na humanitarni broj po slobodnom izboru. Broj mesta u publici je ograničen.

Dejan Ilijić je samostalno i kao lider sastava EYOT, nastupao u više od dvadeset pet zemalja sveta – Amerika, Rusija, Kina, Engleska, Japan, Francuska, Nemačka itd. Do sada je objavio šest solo albuma za srpsko i američko tržište.

Nakon Aleksinca, Prokuplja, Šida i koncerta u Negotinu i Zeječaru, Dejan Ilijić nastupa u Raškoj, Gadžinom Hanu, Vršcu i u Kanjiži.

Na koncertnoj seriji „DEcentralizaciJAN“, pored ranijih kompozicija, Ilijić premijerno svira kompozicije sa svog najnovijeg albuma „DYAD III“ koji je objavljen 19. avgusta ove godine.

Prethodni članci