Počeo je „Crni petak“ u Tehnomediji

6 DANA FENOMENALNIH POPUSTA U TEHNOMEDIA PRODAVNICAMA POVODOM CRNOG PETKA!!!

Konačno je stigao dugo čekani Crni petak, najpoznatiji praznik kupovine. Ponude sa velikim popustima su tu i zato krenite u akciju. Vatromet ponude na sve strane u Tehnomedia prodavnicama.

Crni petak od 21. do 27. novembra

Crni petak je kod nas stigao ranije i trajaće duže kako biste imali dovoljno vremena za kupovinu. U periodu od 21. do 27. novembra u našim radnjama i online prodavnici omogućili smo vam savršen šoping. Kupovina na popustu traje 6 dana kako biste imali dovoljno vremena za kupovinu.

Više od 250  uređaja iz našeg asortimana je tokom ovog praznika dobre kupovine na popustu od 20%, 30%, 40%, 50%, 60%, 70%. Ovogodišnji Crni petak je doneo najbolje i najveće popuste ikada.

Vreme je slava, bliže se novogodišnji i božićni praznici, a tu su i rođendani i zato obezbedite poklone po super cenama – sada. Obradujte sebe i one koje volite uređajem ili aparatom koji ćete kod nas kupiti po šok ceni.

Šta je sve na popustu?

Kucnuo je taj čas i ovo je pravi trenutak da sve što niste mogli kupite sada na sniženju. Zgrabite odmah ono što ste oduvek merkali ali niste imali dovoljno para da kupite, jer cena je pala. Pronađite vrhunske uređaje i aparate po neverovatno niskim cenama.

UREĐAJE I APARATE NA POPUSTU MOŽETE VIDETI OVDE

Plaćanje na rate

I još nešto. Plaćanje možete obaviti i na rate. U periodu od 21. do 30. novembra preko Euro banke direktno po keš i akcijskoj ceni, kupite željene uređaje i aparate sa popustom na 36 rata. Imate i mogućnost da i preko Addiko banke u periodu od 23. do 29. novembra obavite kupovinu proizvoda koji su na popustu u vrednosti od 10 000 do 90 000 dinara na odloženo od 6 do 24 rate. I Raiffeisen banka omogućava plaćanje do 24 rate po keš ceni od 24. do 29. novembra.

Iskoristite ovaj šoping praznik i hit popuste po top cenama. Fantastične akcije, pogodnosti i popusti očekuju vas u Tehnomedia prodavnicama. Možete nas pronaći na 63 lokacije u 37 gradova u našoj zemlji, ili poručite putem našeg Web shopa, ili pozovite naš Call centar na 011 44 44 999. Ako ne volite gužvu, online kupovina vam pruža sjajnu mogućnost da sve obavite lako i bezbedno iz udobnosti svog doma.

Kupite i ono što ste planirali i ono što niste. Ovakva prilika se ne propušta i zato je iskoristite do poslednjeg dinara. Vidimo se!!!

Prethodni članci