Podela bodova u Minićevu

Utakmica 17. kola Zaječarske okružne lige između domaće Sloge iz Minićeva i Kosova iz Zvezdana završena je najnepopulrnijim rezultatom 0:0. Međutim igrači obe ekipe su nakon 90 minuta žestoke borbe napustili teren nasmejani i zadovoljni kako igrom tako i rezultatom. Gosti iz Zvezdana su delovali organizovanije na terenu i stvorili su više prilika za gol ali mreža golmana domaćih Nikole Mladenovića je ostala netaknuta. Sa druge strane iskusna ekipa iz Minićeva je dva puta bila u stopostotnoj šansi ali su bili za malo neprecizni. Glavni sudija meča Aleksandar Milosavljević iz Knjaževca je sa svojim pomoćnicima veoma korektno odradio svoj posao. Na kraju podela bodova i prijateljske čestitke sa obe strane. Gosti iz Zvezdana, na čelu sa trenerom Vladicom Miloševićem, su se zahvalili domaćinu na gostoprimstvu i čestitali na fer i korektnoj igri.

Narednog vikenda u 18. kolu Zaječarske okružne lige Sloga gostuje u Osniću dok Kosovo na svom terenu dočekuje ekipu Rudar Vrška Čuka iz Grljana.

SLOGA – KOSOVO 0:0 (0:0)

MINIĆEVO: Teren u Minićevu. Sudija Aleksandar Milosavljević (Knjaževac), pomoćnici Sara Marinković (Knjaževac) i Zlatko Pešić (Knjaževac). Žuti kartoni: Dejan Mijović (Sloga), Dino Klinac i Aleksandar Radovanović (Kosovo)

SLOGA: N. Mladenović, Mijajlović (Živković – Lukić), Cvetković, Rašić, Miletić, Nisić, D. Mladenović, Mijović, Marković, Milenović (Petrov), Stojanović
KOSOVO: Vasiljević, Kostić, D. Dujkić, Stanimirović, Ilić (Klinac), Stanojević, Đurić (Rančić), Radovanović (Stanimirović), Stavrić, Mirković (Vučić), I. Dujkić

Prethodni članci