Potpisan Protokol o saradnji: Zaječarsko pozorište jača veze sa Pan teatrom iz Beograda i Centrom za kulturu iz Dimitrovgrada

U zaječarskom pozorištu u petak, drugog februara, je potpisan Protokol o saradnji  Ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu “Zoran Radmilović” iz Zaječara sa Pan teatrom iz Beograda i Centrom za kulturu iz Dimitrovgrada.

Potpisivanje ovog dokumenta praktično znači da će zaječarski teatar sa ovim pozorištima sarađivati na razmeni predstava, gostovanjima i nastupima, u zemlji i inostranstvu, zajedničkoj produkciji predstava, razmeni umetnika i drugim oblastima.

Protokol su potpisali direktori: Vladimir Đuričić  u ime zaječarskog teatra, Olivera Viktorović Đurašković, za Pan teatar i Saša Kostov, zastupnik Centra za kulturu Dimitrovgrad.

Ovom prilikom rečeno je da će monodrama ”Čučuk Stana, Srpkinja i Grkinja” pozorišta “Zoran Radmilović”, nastala po tekstu i u režiji Željka Hubača, u kojoj igra Nataša Petrović, biti izvedena u Pan teatru u Beogradu 23. februara i da već postoje planovi za zajedničku produkciju.

Prethodni članci