Potpisan ugovor za izgradnju šoping centra „BIG Fashion” u Boru

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić i direktor kompanije „BIG” za Srbiju, Lev Weiss, potpisali su ugovor o izgradnji dugoočekivanog šoping centra „BIG Fashion” koji će biti smešten u četvrtom kilometru.

Sa konstantnim privrednim rastom Grad Bor se svrstao među veoma razvijene gradove u Srbiji. Grad očekuju veliki projekti ali svakako jedan od njih je i izgradnja šoping centra „BIG Fashion”. Na površini od pet hektara u roku od dve godine, biće sagrađen novi moderni tržni centar, po naliku na centre širom naše zemlje.

Gradiće se fazno, u prvoj etapi biće izgrađeno oko 10 hiljada kvadrata sa otvorenim parking prostorom za preko 300 automobila. Kompanija ima u planu da širi svoje poslovanje tako da će u budućnosti proširiti svoje kapacitete. Takođe, kompanija „BIG” posebnu pažnju posvećuje pratećim sadržajima, kao što su dečija igrališta odnosno kutku gde porodica može provoditi svoje slobodno vreme. Dečije igralište na otvorenom, koje će biti izgrađeno po najnovijim standardima, najviše će obradovati mališane.

„Ovo je veliki dan za Grad Bor. Tamo gde se pojavi kompanija ’BIG’ to znači da postoji veliki potencijal za privredni rast. Ovaj veliki projekat stvoriće priliku za otvaranje novih radnih mesta. Iz gradskog budžeta nastavićemo da izdvajamo novčana sredstva za dalje razvoj grada”, istakao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

Iako je ugovorom definisan rok za izgradnju centra, prema rečima kompanije, šoping centar će biti izgrađen i pre ugovorenog roka.

Prethodni članci