Potpisani ugovori sa korisnicima za realizaciju mera energetske efikasnosti u Knjaževcu

Potpisivanje ugovora sa korisnicima koji su učestvovali na Konkursu za realizaciju mera energetske efikasnosti, upriličeno je u Domu kulture u Knjaževcu.

Predsednik opštine Milan Đokić obratio se prisutnima i iskazao zadovoljstvo zbog velikog interesovanja Knjaževčana za program energetske efikasnosti.

„Drago mi je što smo na kraju jednog ciklusa, na završetku jednog projekta za koji su Opština Knjaževac i resorno ministarstvo izdvojili novac u iznosu od 7 miliona dinara. Sa ovim poslovima nastavićemo i u narednoj godini. Započeli smo ih prošle godine, sredstva se povećavaju, a mere koje podržavamo se šire. Sva pravila konkursa, izbora i svega drugog odredilo je Ministarstvo. Mi smo sprovodili procedure i učestvovali sa polovinom sredstava. Meni je drago da ove godine ima značajno više onih koji su se prijavili”, rekao je Đokić.

Koliko su ove mere koje je lokalna samouprava sprovela uz pomoć i saradnju sa državom važne, govori i podatak da se u opštini Knjaževac na Konkurs prijavilo pedesetoro zainteresovanih građana. Nakon potpisivanja ugovora, korisnici će moći da realizuju svoje ugovore.

Opština Knjaževac

Prethodni članci