Potpredsednica Vlade i ministarka Zorana Mihajlović sutra će održati prijem građana u Zaječaru

Sutra od 14,00-17,00 sati, sa potpredsednicom Vlade Republike Srbije i ministarkom rudarstva i energetike, gospođom Zoranom Mihajlović, i njenim najbližim saradnicima, obaviće se prijem građana zainteresovanih za razgovor oko mogućnosti rešenja važnih infrastrukturnih i drugih problema u njihovim naseljima i strateških pitanja razvoja grada.

Razgovor sa građanima obavljaće se pojedinačno, u Velikoj sali Skupštine grada. Zbog ograničenog vremena (i mogućnosti velikog interesovanja) mole se zaineresovani građani da svoj dolazak najave, danas do 15,30 sati, na telefon broj 019/ 421-597. Prilikom prijavljivanja građani trebaju ostaviti ime i prezime, adresu i kontakt telefon (poželjno je da ukratko, prilikom prijave naglase problematiku zbog koje dolaze na razgovor) kako bi smo im javili, na osnovu broja prijavljenih, vreme dolaska i kako bi smo izbegli nepotrebne gužve i ušli u problem sa epidemiološkim merama koje važe u zgradi Gradske uprave.

Za sve one građane koji treba da, eventualno, sačekaju svoj red obezbeđena je klimatizovana sala Gradskog veća (u prizemlju Gradske uprave). Ukoliko neki građani ne budu mogli da budu primljeni, sa ovom praksom prijema građana, nastaviće se i u narednom periodu uz učešće svih resornih ministarstava Vlade Republike Srbije. Razgovoru će prisustvovati i gradonačelnik Zaječara sa svojim najbližim saradnicima, predsednik Skupštine grada, načelnik Zaječarskog upravnog okruga i direktori gradskih JP.

Izvor: zajecar.info

Prethodni članci