Potpuna inicijativa Timoka 1919 pod Kraljevicom

Po veoma lepom vremenu za igru danas su fudbaleri „Timoka 1919“ više nego zasluženo pobedili ekipu „Rajko Mitić“ iz Bele Palanke i zadržali lidersku poziciju na tabeli Zone „Istok“. Zaječarci su izdominirali u svakom segmentu igre a mrežu gostiju načeo je već u 7. minutu iz slobodnog udarca 18-togodišnji Rastko Nikolić. Timok 1919 je imao mnogo veći posed lopte i potpunu inicijativu na terenu ali mreža je mirovala sve do poslednjeg minuta prvog dela igre kada je u šenaestercu gostiju srušen Damir Ramadani a sudija Miša Stamenković iz Bora nije se dvoumio da pokaže na belu tačku. Siguran sa kreča bio je prvi strelac lige, Rastko Nikolić koji je upisao svoj 23 pogodak u dosadašnjem delu sezone.

gol Rastka Nikolića iz penala za 2:0

U drugom delu beležimo prečku Rastka Nikolića glavom iz peterca i treći gol „Timoka 1919“ koji je postignut u 54. minutu igre nakon kornera i gužve u šesnaestercu gostiju a pripisan je Dejanu Mašiću. Trener Miroslav Šinki Nikolić zadovoljan je igrom svog tima i nema sumnje da će se od jeseni pod Kraljevicom igrati Srpska liga.

Detalj iz igre

TIMOK 1919 – RAJKO MITIĆ 3:0 (2:0)

ZAJEČAR: Gradski stadion pod Kraljeviciom. Gledalaca 200. Sudija: Miša Stamenković (Bor), pomoćnici Žaklina Filipović (Knjaževac) i Nemanja Marković (Aleksinac). Strelci: Rastko Nikolić u 7 i 45. minutu (penal) i Dejan Mašić u 54. minutu (Timok 1919). Žuti kartoni: Damir Ramadani (Timok 1919) i Mladen Stanojković (Rajko Mitić)

TIMOK 1919: Jovanović, Cvetković, Bogojević (Ristić), Petrović, Antunović, R. Nikolić, Mašić (Milojić), Vanić (Mladenović), Ilić, Stojadinović (Milosavljević), Ramadani (Rangelov)
RAJKO MITIĆ: Đorđević (Milošević), M. Vintonjak, Petrović, Ilić, Miljković (Demirović – Manić), J. Vintonjak, Mladenović, Mitić (Ristić), Stanojković, Stojanović, Anđelković

Prethodni članci