Povodom 67 godina od osnivanja Odbojkaškog kluba „Timok“, u Zaječaru organizovan turnir

U Zaječaru je, povodom 67 godina od osnivanja Odbojkaškog kluba „Timok“, organizovan turnir pod nazivom „67 godina odbojke u Zaječaru“.

Turnir je okupio osam ekipa iz regiona u konkurenciji pionirki (devojčice rođene 2008. i mlađe).

„Došli smo na ideju da ovaj jubilej obeležimo na taj način tako što ćemo organizovati turnir i ovo je ujedno i priprema ekipa pred takmičarsku sezonu. Želimo da odbojka u Zaječaru traje što duže i da dočekamo i stoti rođendan. Imamo još jedan memorijalni turnir u čast našeg trenera ‘Dragan Kuzmanovski Kuza’, a sledeće godine pokušaćemo taj turnir da organizujemo na međunarodnom nivou. Odazvale su se skoro sve ekipe iz regiona“, kaže Milan Vučković, OK „Timok“ Zaječar.

Prvo mesto zauzela je ekipa „Vinera“ iz Bora, druga je bila ekipa „Knjaževca“, dok je treće mesto zauzela ekipa „Volejbortim“ iz Bora.

Pored ovih ekipa učestvovale su još: OK „Hajduk Veljko“ Negotin, OK „Ozren“ Sokobanja, OK „Zaječar“ i domaćin OK „Timok“ Zaječar.

„Želim da se zahvalim organizatorima na pozivu. Što se tiče OK ‘Timok’ iz Zaječara, 67 godina postojanja je za svaku pohvalu. Lepa stvar za decu da malo igraju pred predstojeću sezonu mlađih kategorija. Lepo smo se družili i uživali u vrhunskoj odbojci„, rekla je Andrijana Milenović trener, OK „Ozren“ Sokobanja.

Odbojkaški klub „Timok“ u Zaječaru osnovan je 26. novembra 1955. godine.

Prethodni članci